Espai Familiar de Roquetes
És un espai de relació i joc. Es tracta d'un grup de mares i pares que, amb els seus fills, es reuneixen setmanalment per compartir jocs i converses.dimarts, 2 de novembre de 2010


Algunes de les coses que hem fet fins ara:
Data: 06 Octubre 2010

Nom: Gelatinada


Activitat: Es talla la gelatina en trossets de diferents mides i se lis presenta als nens/es en platets. Animem als nens/es a que juguin amb la gelatina: tocant-la, xafant-la, pintant amb ella sobre cartolina, provant-la...


Material: Gelatina, diferents platets, gots, cartolina, culleres, forquilles.

Data: 13 d' Octubre 2010

Nom: Cantar el teu dibuix


Activitat: Es preparen làmines amb dibuixos de cançons conegudes. Els nens/es es pinten aquests dibuixos i seguidament s'introdueixen en una caixa. Per ordre, els nens treuen un dibuix i se lis pregunta: Sabeu alguna cançó que parli de....cargols?...els nens/es hauran de cantar-la.


Material: làmines de dibuixos, caixa per guardar els dibuixos, colors.

Cançons utilitzades: Sol, solet. El barquito chiquitito. El botón de Martín. Cargol, treu banya. Baixant de la font del gat. Tres, sis, nou. Jo tinc una cabreta. Peix, peixet.

Làmines de dibuixos relacionades amb les cançons: sol, vaixell, ratolí, cargol, gat, esquirol, cabreta, peixos.

Data: 27 Octubre 2010

Nom: Nit d'ànimes
Activitat: Es preparen caretes en una cartolina blanca perquè els nens/es puguin pintar-les. Un cop pintades es retallen amb l'ajuda d'un punxó o d'unes tissores(pare,mare), es posa la gometa i llestos per utilitzar-les.


Material: Goma elàstica, cartolina blanca, colors, castanyes, panallets, boniatos(per fer un pica-pica)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada